Tentang Kami

Zhejiang Luqi Supply Chain Technology Co., Ltd.ayana di Kota Jinhua, Propinsi Zhejiang, Cina. Spésialisasi dina nyiptakeun produk luang luar biasa , Alat dapur ogé pemasangan sareng penjualan produk panyalindungan kaamanan, Perusahaan kami nyertakeun daérah langkung ti 30 rébu méter pasagi kalayan ibukota kadaptar RMB 32 Million.We nyayogikeun produk anu henteu ngan sakaligus ditampi ku klien lokal timbul China tapi ogé diekspor ka pasar luar negeri anu ngaluncurkeun Eropa, Amérika Serikat, Wétan Tengah , ngagaduhan konsumén top dunya sapertos ACE, TAIGER, IKEA, sareng B&Q.

Urang ngawangun kolaborasi ngeunaan equity, iman anu saé sareng ningali kualitas luhur salaku landasan sukses perusahaan. Kami ngahargaan kabébasan pikeun pengayaan anu di bawa. Mangga ngarepkeun haivng kerjasama anu séhé kalayan unggal tamu anu jujur ​​di hareup.


c