Alum. 5-lambar korsi luar

Katerangan Singkat:


  • Nomer Modél: LAF-C001
  • Harga FOB: US $ 8,3 ~ 10,0 / Piece
  • Pelabuhan: Ningbo Port
  • Cara pembayaran: Maju TT, T / T, L / C
  • Jinis Produk

    FAQ

    Produk Tag

    Spésifikasi Konci:
    Anggo Khusus: Kursi Taman
    Pamakéan Umum: Perabot Luar
    Bahan:
    Méja méja: Aluminium
    Warna: Pérak
    Ukuran produk: 54x59xH73cm
    Tabung utama aluminium: dia25x1.1mm
    Slats aluminium: 3 slats dina korsi sareng 2 slats dina tonggong
    Rengse : Anodized Shinning Finish
    MOQ: 1 wadahna
    Tempat Asal: Cina
    Bungkusan:
    Jenis Pakét: tumpukan hiji-hiji, 19 PCS / tumpukan. Upami ngangkut wadahna 40HQ, 22 pcs / tumpukan
    Beurat bersih: 1.7KG
    Waktos prosés: 60 dinten
    20GP: 684 PCS
    40HQ: 1672 PCS

    Kaunggulan of produk urang

    Nyiptakeun pangalaman anu pikaresepeun sareng set tabel ieu anu bakal ningkatkeun bistro, kafe, réstoran, hotél atanapi rohangan pérés bumi.

    Méja desainer méja stainless steel top ngagaduhan permukaan anu lancar pikeun ngajaga tingkat barang. Kolom sareng dasar didamel tina bahan aluminium anu ringan.

    Korsi hampang sareng gampang ngalih sareng toko. Pikeun gampang nyimpen sareng ngabersihkeun korsi ieu tumpukan dugi ka 22 korsi luhur.

    Setélan ieu dirarancang pikeun kisaran cuaca sadayana janten pilihan anu hadé pikeun setélan jero ruangan sareng luar. Pikeun umur panjang, perawatan kudu dilaksanakeun pikeun nangtayungan tina usum panjang cuaca baseuh.

    Naha anjeun ngan ukur ngamimitian usaha anjeun atanapi ningkatkeun parabot méja ieu anjeun bakal ngabéréskeun tampilan.

    ht

    Pasokan Kamampuhan

    50000 Piece / Potongan per Bulanan

    Main Ékspor Pasar:

    1. Asia

    2. Éropa

    3. Amérika

    PKauntungan Kompetitif rimary:

    Perusahaan kami nyertakeun luas langkung ti 30 rébu méter pasagi kalayan langkung ti 15 taun Pangalaman dina produksi produk luang. Pabrik urang ngagaduhan kualifikasi lengkep, kualitas produk anu saé, sareng pangiriman barang dina waktuna.

    Urang nyayogikeun produk anu diekspor ka pasar luar negeri kaasup ACE, TAIGER, IKEA, sareng B&Q. Punten hilap ngahubungan kami pikeun gawé babarengan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami
    c