Taman luar tabel baja gelas baja (tepi digulung pikeun buktina cai)

Katerangan Singkat:


  • Nomer Modél: LAF-T004
  • Harga FOB: US $ 6,5 ~ 8,5 / Piece
  • Pelabuhan: Ningbo Port
  • Cara pembayaran: Maju TT, T / T, L / C
  • Jinis Produk

    FAQ

    Produk Tag

    Spésifikasi Konci:
    Anggo Khusus: Méja Bar
    Pamakéan Umum: Perabot Luar
    Bahan:
    Warna: Pérak
    Ukuran sakabéh: dia50xH52cm
    Bawah: Kaca 5mm tempered kalayan pasisian baja
    Tabung baja: dia22mm sakumaha méja méja
    Rengse : dina bubuk hideung dilapis
    MOQ: 1 wadahna
    Tempat Asal: Cina
    Bungkusan:
    PCS / CTN: 1 pc
    Ukuran Karton: 52 * 6 * 52cm
    Beurat bersih: 4.2KG
    Beurat Jilid: 5.2KG
    Waktos prosés : 60 dinten
    20GP: 1600 pcs
    40HQ: 4010pcs

    Main Ékspor Pasar:

    1. Asia

    2. Éropa

    3. Amérika

    PKauntungan Kompetitif rimary:

    Perusahaan kami nyertakeun luas langkung ti 30 rébu méter pasagi kalayan langkung ti 15 taun Pangalaman dina produksi produk luang. Pabrik urang ngagaduhan kualifikasi lengkep, kualitas produk anu saé, sareng pangiriman barang dina waktuna.

    Urang nyayogikeun produk anu diekspor ka pasar luar negeri kaasup ACE, TAIGER, IKEA, sareng B&Q. Punten hilap ngahubungan kami pikeun gawé babarengan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami
    c