Korsi tilepan Zero Gravitasi nganggo goyang

Katerangan Singkat:


  • Nomer Modél: LOF-T011
  • Harga FOB: US $ 13,8 ~ 17,5 / Piece
  • Pelabuhan: Ningbo Port
  • Cara pembayaran: Maju TT, T / T, L / C
  • Jinis Produk

    FAQ

    Produk Tag

    Spésifikasi Konci:

    Anggo Khusus:

    Panonpoé Korsi pantai

    Pamakéan Umum:

    Perabot Luar
    Bahan:

    Lawon:

    2 * 1 Teslin

    Warna:

    warna naon waé

    Logam:

    Tabung baja coated
    Ukuran tabung utama baja:  Dia22xT0.9 mm

    Ukuran produk:

    60x66x101cm

    Beurat Kapasitas:

    250lbs

    MOQ:

    420pcs

    Tempat Asal:

    Cina
    Bungkusan:

    Jenis Pakét:

    1 pcs per Carton

    Waktos prosés :

    60 dinten

    Sesuaikeun

    1. Panyekel Piala

    2. Laksanakeun langkung lebar

    3. Kantong majalah tina lawon anu sami

    4. Méja alit tina lawon anu sami (40 * 40 * 40 cm)

    5. Béda Konci: Plastik lima bintang, bunderan baja, jsb.

    6. Béda Kayu: Teslin, Oxford, jsb.

    7. Béda Logo

    dfg (2) dfg (1)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami
    c