Korsi goyang Zero Gravity kalayan wadahna piala

Katerangan Singkat:


  • Nomer Modél: LOF-F010
  • Harga FOB: US $ 15,8 ~ 20,5 / Piece
  • Pelabuhan: Ningbo Port
  • Cara pembayaran: Maju TT, T / T, L / C
  • Jinis Produk

    FAQ

    Produk Tag

    Spésifikasi Konci:

    Anggo Khusus:

    Panonpoé Korsi pantai

    Pamakéan Umum:

    Perabot Luar
    Bahan:

    Lawon:

    600D Oxford

    Warna:

    warna naon waé

    Logam:

    Tabung baja coated
    Ukuran tabung utama baja: Dia22xT1.2 mm , 40 * 20mm

    Ukuran produk:

    69x83x115cm

    Beurat Kapasitas:

    250lbs

    MOQ:

    420pcs

    Tempat Asal:

    Cina
    Bungkusan:

    Jenis Pakét:

    1 pcs per Carton

    Ukuran Karton:

    111 * 20 * 70cm

    Beurat bersih:

    10,5KG

    Beurat Jilid:

    11.9KG

    Waktos prosés :

    60 dinten

    40HQ:

    420pcs

    Sesuaikeun

    1. Panyekel Piala

    2. Laksanakeun langkung lebar

    3. Kantong majalah tina lawon anu sami

    4. Méja alit tina lawon anu sami (40 * 40 * 40 cm)

    5. Béda Konci: Plastik lima bintang, bunderan baja, jsb.

    6. Béda Kayu: Teslin, Oxford, jsb.

    7. Béda Logo

    dfg (2) dfg (1)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami
    c